HTML

Jegybáró

jegyeket, bérleteket

Friss topikok

  • hehehe: ibor-nak: New York-baN élek... mondjuk ott ez valóban nem számít :-) (2008.09.04. 11:05) Bajnokok Ligája Döntő - Moszkva
  • oszama: deki.pont azal a gusztustalan lila szinel van a baj lila=csicska ujpest fiorentina real.forza barc... (2008.01.27. 15:54) A jegybáró ébredése

Linkblog

Bajnokok Ligája Döntő - Moszkva

2008.05.25. 18:25 jegybaro

Nehéz lesz erről írni pár mondatot, mivel a sokk még nem múlt el.

AZ UEFA elgondolkodhatna azon, miért is jó olyan országoknak (városoknak) adni a rendezés jogát akik egyszerűen alkalmatlanok rá.

Bécsből repültünk kedd délután Moszkvába. Visszafogottak voltuk, nem tudtuk mire számítsunk, mi vár vajd ránk. A reptéren kb. két órát kellett várni arra, hogy a vízumellenőrzésen túljussunk, ami elég vicces azok után, hogy a vízum megkérése már egy csomó pénzt és időt elvitt itthon.

A taxis gyorsan leszedett minket egy csomó pénzre (előre kell fizetni), majd irány a Hotel. A kb. másfél órás út (pedig a legközelebbi reptérre érkeztünk) igazán rémisztő volt. Széles utak, minden lerobbant, sötétített terepjárók, mercik és volgák az utakon. Mit keresek itt járt a fejemben. 

A Hotel bárjában megittunk négyen négy sört és két vodkát (nyolcvanezer forint) majd a híres GQ bárma mentünk. A bár tele volt gyönyörű lányokkal, akik az illúziót hamar tönkretéve közölték, ezer dollárért bármire hajlandóak...Volt olyan is köztük aki egy parfümért is már aktívizálná magát. Frissen megismert amerikai barátunk (új Superbowl jegybeszerző partnerem) ki is használta a lehetőségeket..

Reggel a recepción kérték, fizessük ki a tegnap esti fogyasztást. Közöltük mi azt már megtettük. A blokkot kérték, hogy igazoljuk, ez persze nem volt meg, így újra ki kellett fizetni... "Ez is Moszka, mindenkinek meg kell élni valamiből" felelték....

Közben kiderült egy barátunkat kitiltották az országból, csak mert a meccs előtti napon sálban sétált a városban és ezt a rendőrök provokációnak vették.

Irány a vörös tér. Egy detektoros kapun kellett átmenni hogy bejuthassunk. Sehol éneklő szurkolók, sehol részeg angolok... Moszkva megölte azt amiről a BL döntő szól: Sport, szeretet, buli. Félelem és szigor.

A Kreml-be nem jutottunk be mert a jegypénztáros hölgynek nem volt kedve jegyet adni (technikai szünet). Közben a bankomtól hivtak, hogy megpróbáltak visszaélni a hitelkártyámmal, így azt le kellett tiltani... Én ekkor már semmin nem lepődtem meg.

Közben megismertünk egy nagyon aranyos orosz leányt Annát és egy olasz edzőképző vezetőt Francot. Ez a két ismeretség volt a napunk üde színfoltja. A vörös tér szomszédságában ebédeltünk egy olasz étteremben (oroszt nem találtunk a lerobbant környéken). Itt is csend, semmi nem utal a BL döntő közelségére. Mindenki Chelsea mezben, itt most ez számít hazai csapatnak. Az óriásplakátokon mindent velük reklámoznak.

Egyik barátomnak volt még vagy kettőszáz jegye, segítettünk eladni neki, valamint meghivtuk az új ismerőseinket is a meccsre.

A stadionhoz metróval mentünk. Ami ugyan úgy néz ki mind a budapesti csak lerobbantabb és sokkal mélyebben van a föld alatt. Itt is katonák és elvetemült fejű rendőrök mindenhol. Már hallani csapat indulókat is. A stadionnál káosz. Igazából betaszítanak a stadionba, senki nem beszél semmilyen nyelvet, semmit nem tudnak, csak őrzik a rendet, ha kell (ha nem) aggresszivan fellépnek mindenkivel szemben.

A stadion, mit is mondjak, szar. Kétszer messzebb van mint a Puskás Stadionban a pálya. A tizenhatosnál ültünk, a második sorban, de még innen is őrült messze volt minden. Sok helyen a mozgássérülteket az első sor elő tolták, így akinek oda szólt a jegye az nem látott semmit. Ha nagyon reklamált kivezették.

A meccs és a hangulat egyébként nagyon jó volt. A meccs végén a nézőket az addigra megduplázott haderő a metróba vagy az elkülönített helyekre terelte. Ne ünnepeljenek az utcán, induljon mindenki haza vagy a Hotelbe...

Egyik barátomat a belvárosban orosz huligánok támadták meg amiért Manchester mezben sétált. A Chelsea (!!!) szurkolók siettek megvédeni. A tíz méterre álló rendőr nem látott semmit....

Csütörtökön még egy nagyon finom ebéd a híres Puskin étteremben (háziasszonyunk Anna hívott meg minket) majd irány a reptér. Ott háromszor kellett átvizsgáláson átmenni.

Moszkva úgy rontott el mindent ahogy csak lehet. A kint szerzett barátságok mindent megértek, de ebbe az országba minden bizonnyal soha többet nem térek vissza, és másoknak sem tanácsolom.

ui: a Hotelben másfél óra internetért hatvan eurót számoltek fel, míg négy reggelit kellett kifizetnem, úgy egyedül voltam a szobában és csak egy reggel reggeliztem....

60 komment

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jegybaro.blog.hu/api/trackback/id/tr66486930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_dave_ · http://szubjektivfranko.blog.hu/ 2008.05.25. 21:23:56

fasza. várjuk a rendszerváltást ruszkisztánban. olyan 150-200 év és meg is lesz.

(ps: rendszerváltás azért nálunk sem ártana, de talán két évszázadnál gyorsabban fog lemenni.)

dark future · http://www.andocsek.hu 2008.05.25. 21:32:04

Nem értelek. Egyrészt nem kötelező nyolcvan rugóért a szállodában piálni, másrészt lehúzós helyekért nem kell Moszkváig menni, van Bp-en is pár. Másrészt ha jól értem, nagy tételben nepperkedtetek ("egyik barátomnak volt még vagy kettőszáz jegye, segítettünk eladni neki"), gondolom nem beszerzési áron adtátok tovább, ne sírjon a szád ;-)

Moszkvában éppen a legvadabb vadkapitalizmus tombol, aki odamegy, annak számítania kell ilyen jellegű kockázatra. Utazz nyáron ki az EB-re, a helvétek bizonyára nem fognak megszivatni. Bár szigor (gondolom) ott is lesz.

huj 2008.05.25. 21:34:08

Konkrétan -- menj a pics@ba!!!

Bármelyikünk, (átlagemberek) boldogok lettünk volna, ha kijuthatunka meccsre.
Aztán ha olyan hülye vagy, hogy a szállóban állsz neki inni, meg a GQ-ban,és jól lehúznak, majd mindjárt elkezdünk sajnálni.
Az utcai atrocitások pedig bárhol megtörténhetnek.
Moszkva az Moszkva. Mit vártál?
Legközelebb menj inkább a Moszkva térre.
Ne nyavajogj!

ki a faszt 2008.05.25. 21:41:11

Ki a faszt érdekel, mekkora király csávó vagy, hogy nyolcvanezerért iszol két sört?!

Sosem értettem, hogy mernek ostoba fajankók borzasztó helyesírással blogolni.

Kétszáz jegy, persze. Szaros jegyüzér.

Először és utoljára voltam itt.

pötty 2008.05.25. 21:48:38

Ahhoz csak gratulálni tudok, hogy 80E Ft-ért isztok a hotel bárjában...
Ja és legközelebb amikor írsz valami hasonlót legalább azzal megpróbálkozhatnál, hogy a helyesírási hibák és elgépelések számát harminc alá nyomod...
Hülye suttyó ne nekünk nyavajogj a 200 fekete jegyeddel együtt!!

flash 2008.05.25. 21:53:41

nem szeretnélek nagyon leoltani,m azt már megtették az előttem szólók,csak néhány érdekesség:

1,pesten is lehúznak jó pár helyen,nem kell Moszkváig menni
2,gondolom a metrón a cipődet bámultad,mert olyan gyönyörűen megépített megállókat a világon sehol nem látsz
3,kimentek moszkvába jegyüzérkedni és utána még blogon sírsz,h jaj de lehúztak!?
mentél volna szibériába havat lapátolni!!!!!

2008.05.25. 21:56:29

"Sosem értettem, hogy mernek ostoba fajankók borzasztó helyesírással blogolni."

Miért ne blogolhatna? Az blogol, aki akar. Együtt tudok érezni azon a szinten az íróval, hogy szar helyen ültek és nem volt fieszta hangulat, de kb. ennyi, mert a többi része szerintem szimpla lúzerség, vagy kivagyiság, vagy nem tudom hogy nevezzem. Bárhol jártam a világon még nem basztak át nagyon, mert nem hagytam magam. Nem is nagyon mentem taxival a reptérről városba, mert az közismert lehúzás. Hotel bárban sem iszom, és high-end bárba sem megyek megszopatni magam. Akinek ez kell, az csinálja csak...

Állítom, hogy egy busszal/metróval elért youth hostelben fele ennyi baja nem lett volna nepperünknek :D

Sasyker 2008.05.25. 22:02:36

Miből gondolja ez az arc, hogy mi itt majd jól megsajnáljuk és vele fogunk sírni?
A világon semmi sem kötelező, pláne nem kötelező a BL-döntő jegyeit feketén árulni és minél drágábban meginni a piát( mer' megtehetem vazze').Magadra vess, amiért így jártál, senki nem fog téged magsajnálni!

analmantra 2008.05.25. 22:14:27

Figyusz!
Az indexen a meccs előtt hetekkel olvasni lehetett, hogy milyen biztonsági intézkedések lesznek. Eccerűen nem akarták, hogy a picsarészeg paraszt angolok szétverjék a várost (lásd az uefa döntőt)
És ebben igazuk is van, a foci, meg a drukkolás, a fiesta hangulat az nem a mértéktelen bebaszásról és agresszióról szól. Én csak örültem, hogy a sok köcsög angolt valahol jól kordában tartják. És ha valaki, az orosz ehhez ért.

yello 2008.05.25. 22:16:21

Szép kis túra lehetett, nemhiába moszkva már az egyik legdrágább város a világon.
Sajnálni biztos nem fog senki, de azért az is gáz, hogy ennyire az irigység jelenik meg a legtöbb embernél. Ez egy élménybeszámoló, azért mert mondjuk engem sem fenyeget a veszély, h egy BL döntőn elkúrjak pár százezret, nem fogom leugatni. A helyesírás és az igazságtartalom párhuzamba állítása meg a legnagyobb hülyeség.

bebe tv 2008.05.25. 22:18:04

Kremlin - LOL
Még csak nem is a saját élményei?
Srácember forditotta valahonnan? :-D

sish 2008.05.25. 22:28:01

én igenis sajnálom szegényt! :)

wamzer 2008.05.25. 22:35:57

mi kamu ebben, ha a srácé a goaltravel.hu?

andd 2008.05.25. 22:46:47

tököm tele van a hozzád hasonló okoskodókkal.
gondolom, most voltál életedben először külföldi meccsen és máris itt hisztizel.
én jártam már meccsen Albániában, Belorussziában és egyéb kedves helyeken, de mindig visszajöttem élve és nem sírtam, hogy mi volt, mert senki sem küldött oda, magamtól mentem.
az általad leírt dolgok nagy részét Budapesten isd megkapja az ember, nem kell ezért Moszkvába menni.

Göncz Bertalan 2008.05.25. 23:06:09

Az ilyen sötét suttyók járnak magyar-brazilra meg magyar argentinra a szurkolók helyett. Kremlin? Láttatok már olyan mayar embert, aki leírta ezt a szót? :)) Ez a beszámoló vagy egy kis hülyegyerek hazugsága, vagy egy pénzes műfocirajongó kivagyiskodása.

markoferko 2008.05.25. 23:08:29

nyugi

ez a beszámoló pont annyira hiteles, mit amiket nyugat-európai blogokban találhatunk egy-egy magyarországi meccs után:)

elég sok időt töltöttem oroszországban, és remek hely + ugyanúgy működik, mint európa: kis utánajárással megoldható olcsóból is. pl. a rendőrők/hotel alkalmazottak mindig bepróbálkoznak ilyen kamu lehúzásokkal (tegnapi fogyasztás, regisztráció...), kedvesen arcon kell röhögni őket

abra-moszkvics 2008.05.25. 23:10:38

tényleg szép a moszkvai metró...de akkor is egy lepukkant, óriás szemét kupac az egész, aminek a tetején pöffeszkedik a maffia, és a kis embereket, lehúzós parasztokká tesznek...igaz nálunk is ez megy, de én is ideges szoktam lenni, ha megpróbálnak átbaszni...és vissza oda nem megyek.

nemcsak 2008.05.25. 23:20:15

ezeket a rémísztő dolgokat úgy írod, mintha idehaza turista szemmel klasszisokkal jobb lenne a helyzet.

Kérdezz meg 1-2 külföldi ismerőst, kb hasonlókat fognak mondai, lehúzás minden szinten, nyelveket senki nem beszél, cserébe piszok agresszív mindenki.

Prophet 2008.05.25. 23:21:04

Nem hazudik, én vittem ki taxin! Mondta, hogy fizetés helyett inkább természetben rendezné, de ki kellett ábrándítanom, hogy ezek szerint más csapatban játszunk. Aztán csekken akart fizetni, de elrontotta az aláírását. Ekkor gondoltam, hogy elég lesz, az idő pénz, hát muszáj volt lehúzni...

A másik, a hotelben meg egy barátom volt a recepciós, ő is bizonyíthatja. Szakadjon le a Kremlin teteje, ha nem!

Anna viszont jó volt... Írtam is az emlék könyvébe: bejegyzés előtt ellenőrizd a helyesírást Word-ben!

Káposztakukac 2008.05.25. 23:24:24

aki olyan hülye, hogy hagyja magát ÍGY lehúzni, az ne sírjon.

Moavija 2008.05.25. 23:26:58

Az éremnek mindig két oldala van. Mindig is gyönyörködöm azon emeletes barmok írásaiban, akiknek foggalmuk sincs egy ország adott helyzetéről. Moszkva az egyik legszebb város Európában. Persze a lerobban trész érdekel valakit, egészségére. De lehet elég lenne Pest egyes részeit felkeresnie. A metróban elhelyezett egész falat borító festményt Pesten például nem látni. Az, hogy valakit ennyire és ennyiszer át lehet verni, az csak az áldozat végtelen dilettantizmusát mutatja.

f 2008.05.25. 23:33:22

sok irigy pocs.
mert szerintetek az ok amit leirt a srac? tudjatok kulturhelyeken meg lehet inni akar a szallo barjaban is par sort. ja, vagy ti csak a helyi aljakocsmat ismeritek, akkor bocs...

hockeyplaya 2008.05.25. 23:46:32

Ez egy faszság,kamú az egész,én háromszor voltam Moszkvában az elmúlt öt évben,és soha nem húztak le sehol,viszont tényleg nagyon drága minden,kávé kb 2000 Ft.Peace....

pipistrello 2008.05.25. 23:49:43

Egyetértek a kritikákkal, de ha jól tudom, akkor Moszkvában van az ötcsillagos hotel meg az ötcsillagos hotel, sok választás nincs.

jegybaro · www.goaltravel.hu 2008.05.25. 23:51:33

Úgy látom itt elég sok okos ember van. Nem nagyképűségből irtam amiket irtam hanem észrevételként. Voltam már pár meccsen és városban életemben, de ilyet én még nem éltem. Aki a helyesírási hibák miatt sír annak csak gratulálni tudok. Aki meg a moszkvai metrót szépnek találja annak végképp. Az, hogy a bárban ittan szerintem nem nagyzolás. Szidni és kritizálni a legegyszerűbb.

X 2008.05.25. 23:55:22

Szerintem ez a post vagy teljes kitaláció, vagy tele van erős tulzásokkal, valami apró sérelem miatt.

hhe 2008.05.26. 00:02:32

ennyi irigy kommentelot..

digger 2008.05.26. 00:24:34

ja, tudod mikor voltál te metrón bp-n.
aki ennyit költ mint amit itt leíírtál azok a fazonok azt sem tudják merre van a metrólejáró. hagyjuk már..

mizie 2008.05.26. 00:35:16

jegybaro én is elküldenélek a picsába, de csak irigységből,
amiket írftál meccseket MIND AKAROM :D

Ez a moszkvai út mennyibe került kb összesen?

flash 2008.05.26. 00:39:58

na mi van jegybáró,a kommenteket olvasva kezdesz rájönni,hogy mégse kellett volna hagynod magad például a hotelben,hogy így lehúzzanak?pofán röhögted volna őket,oszt annyi.
nekem elhiheted,ott születtem.
ami meg a metrót illeti,van körülbelül 24 vonal moszkvában,hogy te pont nem a legszebb részein voltál,az pech.dehogy ne tudd,hogy ott milyen gyönyörű,márványoszlopos megállók vannak,és utána még világgá is kiáltsd,hogy milyen ronda az egész,na az már csak téged minősít.

jegybaro · www.goaltravel.hu 2008.05.26. 00:43:30

repjegy 65000Ft illetékkel
Hotel: 250-300 euro/szoba/éjszaka
Belépőjegy:--- ez bármennyi lehet: 200-1500 euro
függ attól mikor veszed és hol.

Sokat cseszegetnek itt, de én a jegyekből élek. Büszkén mondon, hogy Európa szerte ismernek. Nem az utcán árulom. Lehet, hogy jegyüzérnek tartanak. Az szégyen? Miben rosszabb mint bárki más?

Azazello 2008.05.26. 00:49:57

Nem tudom, miért vitatkoztok; mit vártok olyasvalakitől, akinek "Jegybáró" a nickje...?

Ismerem az ilyesfélét -- persze dolgozik az emberben az irigység is -- de bevallom, én speciel szívesebben ülök le pár haverral szalonnát sütni, sörözni és meccset nézni (a tévében), mint mindenféle felkapaszkodott, ízlésficamos, suhogós melegítős, agyonfukszolt tróger seftessel kimenni 'OROSZBA, kurvázgatni, nullahármas Tuborgot szürcsölgetni, aztán hazatérve fröcsögő szájjal fikázódni, hogy milyen szar is volt.

Ez is egy világ, de nem az egyém. Biztos hülye paraszt vagyok.

jegybaro · www.goaltravel.hu 2008.05.26. 00:57:41

képzeld el hogy én is a haverjaimmal voltam. Elég szépen beszélsz olyan emberekről akiket nem is ismersz. Senkin nem láttam se melegítőt, se nyakláncot. Az izlésficam az honnan jött? Ha valaki kijutott az csak "rossz" ember lehet? Nagyon meglepődnél. Tudod nem feltétlenül pénzben mérhetőek az emberek. Nagyon rossz a felfogásod.
ui: csapolt sört ittunk.....

Veesa 2008.05.26. 00:58:47

Ez a Kremlin nekem is betett... Te magyar vagy?
Nyomjál 1-2 üveg vodkát a rendőr kezébe, aztán nem kell kifizetned a 4 reggelit (brr. mekkora gáz)

Fater odakint tanult, élt, stb van tapasztalata. Ő mondta anno, hogy a szállások megfizethetetlenek úgy is, hogy neki valami energiaminiszter (?) személyes meghívójával 60-70% kedvezménye lett volna.

De igazából nem értem a problémád: láttad a meccset, jót kaszáltál rajta, azt beírod, hogy sajnáljanak? Rosszabb vagy a mocskos cigányoknál is akik a segély átvételéig szegények csak!

Akik meg a paraszt angol szurkolókat szídják, sose láttak még angol szurkert, max huligánt a IX. kerületben angol tulajdonba került szar nb2es csapat tájékán.

jegybaro · www.goaltravel.hu 2008.05.26. 01:04:16

Veesa. Nem lehet felfogni, hogy nem sajnáltatom magam. Nincs rá szükségem. Leírtam a véleményem. Ha annyire szereted azt a helyet, költözz ki.
Az angol a legjobb szurkoló a világon.

kant 2008.05.26. 01:28:33

"Lehet, hogy jegyüzérnek tartanak. Az szégyen? Miben rosszabb mint bárki más?"

BM ezt a szöveget... sose lesz itt normális világ, ha az ilyenek még büszkék is magukra. Ilyen legóból csak Kolumbiát, meg Szicilíát lehet kirakni, na meg talán Oroszországot.. úgyhogy ne pofázz, otthon voltál.

break 2008.05.26. 01:47:25

jó a post, te báró nézel ip-t?
minden irigyhez tarozik felhasználó?

valaki 2008.05.26. 01:49:45

Na ja, és minek írnak blogot olyanok, akik nem tudnak írni, és nincsenek tisztában a helyesírás legalapvetőbb szabályaival sem.

Mellesleg nem hiszem, hogy a sport arról szól, hogy részeg szurkolók hőzöngenek az utcán. Moszkvai rendőröket a Fradi-pálya köré is, és legyen rend!

Titeket meg a jegyüzérkedésért még le is kellett volna csukni egy jó kis orosz börtönbe pár hétre-hónapra.

Remek, amikor idejön egy beképzelt, bűnöző szararc, és nyavalyog, hogy hogy kibasztak vele...

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.05.26. 01:50:56

ha te ezeket mind kifizetted akkor vagy jó nagy veréb vagy ecsém, vagy kurvára nem számított mi mennyibe kerül. ha az utóbbi az igaz... már pedig a posztból ez jön le, akkor nem értem a rinyálást :)

bobbyperu · http://twitter.com/bobbyperublog 2008.05.26. 07:48:58

mennyi szánalmas irigy helyesíró-bajnok:))
semmi "rinyálás" nincs ebben a cikkben / jobb helyeken, országokban nem húznak le - ha azt gondoljátok, h akit lehúznak, az balek, akkor titeket már nagyon megrontott a hazai környezet. szar lehet, komolyan. / akinek bejön az üzlet, mert kitalál valamit, amit korábban más nem, és bátran, jól is csinálja, az még nem feltétlenül fukszos tahó / amúgy voltam én is nemrég oroszországban: valóban vannak gyönyörű helyeik, de eszem ágában sincs visszamenni. az ostoba kommentek beszédesek a miérttel kapcsolatban (ld. adtál volna egy üveg vodkát a rendőrnek, akkor nem húznak le).

krystian · http://detektorok.blog.hu/ 2008.05.26. 08:01:13

"Moszkva megölte azt amiről a BL döntő szól: Sport, szeretet, buli. Félelem és szigor."
vagy:
index.hu/sport/foci/riot080515/

Nem is tudom, hogy melyiknek örülnék jobban, ha Magyarországon lenne a döntő.

molnibalage 2008.05.26. 08:03:04

Moszkváról teljesen hamis képest fest a nagyképű blogoló. Apámnak is járt kint több munkatársa és semmi ilyet nem tapasztaltak. Persze gondolom ők nem sokcsillagos szállodában jártak nagy arccal meg hitelkártyával.

A lepukkantságot is elég sok helyen használja. A külvárosban előforudlhat, de bent nem nagyon. A fickó végigfotózta fél Moszkvát. Bp. mellette egy cigányputri. Elivleg megvan a fotók egy része még. Felrakjam valahova őket?

Szánalom ez az egész hiszti. Sőt, oroszban örüljön, hogy nem kapcsolták le a tevékenyséégért. Ott azért kicsit még más szelek fújnak most is.

Vad.Korte (törölt) 2008.05.26. 08:16:43

"Sehol éneklő szurkolók, sehol részeg angolok... Moszkva megölte azt amiről a BL döntő szól: Sport, szeretet, buli." Ez jó így egy mondatban. Ha neked a részeg angolok jelentik a sportot, meg a bulit, akkor egészségedre.

Veesa 2008.05.26. 08:32:17

bobbypero: ostoba max te lehetsz. Vagy szimplán hülye.
Akar a halál Moszkvába költözni, van ezer szebb/jobb hely a világon, akár Hazánkban is. DE!
Őszintén - a vodkát a rendőrnek-re - ha itthon elkapnak gyorshajtásért, akkor Te ugye inkább leülöd a büntetésed a köztörvényesek között, nem is próbálod másképp rendezni, mi? Nem hiszem... Pöcs.

jegybaro · www.goaltravel.hu 2008.05.26. 12:15:49

Nagyon jó lenne ha Moszkváról olyan emberek irnának akik voltak ott és nem olyanok aki hallottak róla....
1. Egyébként a Holiday Inn nevü Hotelben laktunk ami egy 4 csillagos szálloda lánc. Nem luxus, hanem európai szinten megfizethető.
2. Ha egy lesötétitett Volga autóban rád zárják az ajtót, kiváncsi vagyok megpróbálnád-e egy üveg vodkával lefizetni.
3. Volt velünk angol, német, olasz és amerikai utazó is, mind teljesen ki volt az "élményektől". Nyílván ők is mind teljesen rosszul látták.
4. Én abból élek, hogy utazom. Bejártam a világot. A blogot azért írom, hogy élményeket meséljek el. Nem panaszkodom, nem kamuzom, egyszerűen és előitéletek nélkül leírom az amit átéltem. Nem értem a sok rosszindulatú embert.

Azazello 2008.05.26. 12:43:55

Tévedés ne essék: ahogy már az előző kommentemben is írtam, természetesen az irigység is dolgozik az emberben, főleg, ha magyar. A jegyüzérkedésért pedig nem kell lecsukni senkit, inkább mondjuk halálos közúti baleset okozásáért (amiért nálunk jó szokás nem büntetni, főleg ha van egy kis dellád)

DE

A hozzászólók nagy része nem rosszindulatú, egyszerűen csak kétségbeejtő, hogy nálunk lassan csak azok képesek rendes egzisztenciát fenntartani, akik feketéznek. Ez nem feltétlenül a Te hibád, ez a világ hibája, de hadd ne legyünk már büszkék rá, és hadd émelyegjünk egy kicsit azon, hogy így van.

DA · http://kazany.blogspot.com/ 2008.05.26. 13:54:52

Akinek apu meselte, hogy milyen volt 79-ben a GUM aruhaz, az inkabb ne irjon kommenteket. En tavaly voltam a felesegemmel Moszkvaban es Kazanyban, szo szerint igaz minden amit a jegybaro ir. Hihetetlenul gyomorszajbavago elmeny volt. Pedig en is voltam mar mindenhol, sot amikor 98-ban ugyanezen a turan voltam, nem volt ilyen rossz a helyzet.
A blog kiraly, felvettem az RSSfeedet, varom az ujabb posztokat. Az, hogy vki ebbol el, hat ez nem kokain. Ne irigykedjetek.

Göncz Bertalan 2008.05.26. 14:32:23

Jegybáró, milyen nyelve(ke)n beszélsz? Mert hogy az édes jó anyanyelvedet(?) nem túl magas fokon sajátítottad el, az biztos. Ennek fényében talán nem kellene erőltetni a blog írást és nehéz elhinni, hogy külföldön megérteted magadat. Az meg viccnek is gyenge, hogy itt hirdeted, hogy jegyüzérkedésből élsz. 200 jegy a BL-döntőre, persze. Majd a következő előtt mellékelj már fotót is a jegykötegedről. Csak aztán ne sírj nagyon, ha egyszer majd kopogtatnak az ajtódon. A Kremlint :))) legalább kijavítottad. Azért járhatnál kevésbé sznob helyekre is meccsre, hidd el, ott is történnek érdekes dolgok. Kezdhetnéd mondjuk Bratislavában vagy Bucurestiben, esetleg Warszawában. Németországba ne is menj, mert az egyrészt nem a futballsznobok hazája, addig jó, amíg nem teszitek be oda a lábatokat, másrészt valószínűleg minden egyes mondatodat tételesen cáfolnám.

b.ci 2008.05.26. 14:38:50

Hello Z!
Hova tűnt az Arsenal szurkolói focikupás bejegyzés? Inkább arról mesélhetnél, hogy volt az a győzelem, meg bármilyen részletet.
Az irigyekkel meg ne törődj inkább tegyél fel pár fényképet a moszkvai túráról.

FORZA MILAN! :)

DA 2008.05.26. 17:35:26

Az is vicc, ahogy egyparan koveteloznek, kritizalnak. Ez egy blog sracok. Ingyen, bermentve. Akinek nem tetszik a stilus, olvasson Mikszathot. De mindeeeegy...aki nem erti, annak en is hiaba irom. A masik: es ha nem igaz? Attol meg szorakoztato...en varom a tovabbi postokat.

ibor · http://123456 2008.05.26. 17:40:41

Bertalan!Az anyanyelván kivül még kettő nyelven bészél folyékonyan!Személyesen ismerem!És ha te is ismernéd akkor nem nyilatkoznál ilyen FALUSI modon!Szerintem te csak maradj meg a megyei labdarugásnál,a faludba ahol élsz!!TE CSAK EGY IRIGY PARASZT VAGY,aki estenként a filléres vodkát issza,másnap meg a földet kapálja!Te annak örülnél ha egy Nb1-es mecre el jutnál nem h még Moszkvába!A Faludba biztos minden napra jut egy kis izgalom BERTALAN!

Pumpui 2008.05.26. 18:48:41

Ennyi irígy férget még nem láttam! :-( Magyarország 2008. Bravó! :-(((

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.05.26. 21:49:21

hhaha ez jó, ez nagyon tetszik. jó kis haveri kör. a hibáktól hemzsegő bejegyzés írójáról a szintén írástudatlan ismerőse írja, hogy "Az anyanyelván kivül még kettő nyelven bészél folyékonyan!"


aaaaaaaahhhahhhahhha, bruhhhhahahha

Mr. Acid 2008.05.26. 22:53:46

"...nyilatkoznál ilyen FALUSI modon!Szerintem te csak maradj meg a megyei labdarugásnál,a faludba ahol élsz!!"

Komolyan mondom, egy lektor ettől szívinfarktust kapna... Na, nem arról van szó, hogy mostantól mindenki irodalmi nyelven blogoljon, kommenteljen, inkább csak arról, hogy lehetőségeihez képest próbálja meg értelmesen kifejezni magát. De úgy tűnik, hogy sokan nem hajlandók figyelembe venni az ilyen nüansznyi (pl.: helyesírás) dolgokat...

Azazello 2008.05.26. 23:36:53

ibor: a magam kevéssé cizellált, vidéki egyetemista módján csak annyit szeretnék mondani, hogy:

Szerencsétlen, szánalmas, undorító kis köcsög. Pesti vagy, mi? Én ugyan nem faluból származom, de nem a földművelő, kétkezi emberekkel van a baj, hanem az olyan elkeserítően ocsmány férgekkel, mint te.

Ne haragudjatok, kikívánkozott.

ibor · http://123456 2008.05.29. 00:37:27

Azazello!New York-ba élek!Nem Budapesten!!Te csak szeretnél olyan szánalmas köcsög lenni mint én!Jegybaro ne foglalkozz az irigy emerekkel!Jó az irás!További sok sikert neked!!

selby 2008.05.29. 21:49:50

honnan fújt ide ennyi idiótát a szél azt nem tudom. Leírta a tapasztalatait és kész. Így járt."jegyüzér": tud jegyet szerezni mert: beszél idegen nyelvet, pénzt, munkát, időt fektet be,ezért pénzt kér.Mi a gond??Gondolom a sok okos véleményező inygyen dolgozik. Különben miért ne lehetne egy hotel bárjában ssört inni a lehúzás félelme nélkül? A beszámolót író úriemberrel volt szerencsém ezt megtenni ahol tökéletes angolsággal-scouser dialektussal- rendelt és nem húzták le.Igaz ez Liverpoolban volt. Bár ott is vannak lepukkant helyek a taxis minket is átqrt, ott is vannak rendőrök és aki túlzásokba esik azt ők is elviszik a faszba. Kicsit hosszúra sikerült pedig csak azt akartam mondani,hogy nem attól megy szarul néhányatoknak mert ő - de szar kifejezés- jegyüzérkedik.

spionkop 2008.08.08. 11:42:29

Nálunk az ilyeneket, mint Te, késsel és villával fogyasztanak el.

hehehe 2008.09.04. 11:05:19

ibor-nak:

New York-baN élek... mondjuk ott ez valóban nem számít :-)
süti beállítások módosítása